bovenrandtevergroten.v1
linkerrand


HET VERHAAL ACHTER 'KOMOREBI'
 木漏れ日

Gepassioneerd door alles wat mooi is werd ze gedreven naar een wereld waarin alles schijnt zoals de zon. Voor haar was het een magische wereld. Ze besloot er te blijven en gaf het de naam KOMOREBI. Het werd niet alleen haar thuis waarin ze zichzelf kon zijn, maar ook een plek waar ze anderen gelukkig kon maken met haar creativiteit.

Soms gaat één woord over ideeën of gevoelens die in de eigen taal niet kunnen worden uitgedrukt in eenzelfde woord. KOMOREBI is afkomstig uit het Japannees en omschrijft het volgende natuurfenomeen:

Het zonlicht dat door de bladeren van de bomen wordt gefilterd - Het samenspel tussen het licht en de bladeren - Het zonlicht dat door het bladerdak schijnt

Bij het zien van zo'n prachtig lichtspektakel word ik intens gelukkig. En laat dat nu net ook het gevoel zijn dat ik beleef tijdens het maken en het gelukkig maken van mensen met deze kleine creaties. Graag deel ik deze wereld met u zodat we samen al het mooie kunnen bewonderen en koesteren. Daarnaast is het een ode aan het (zon)licht. Haar gouden gloed kan net die extra schittering bezorgen aan een juweel.

EN NL FR