linkerrand


HERSTELLINGEN

OPKUIS JUWELEN

Is de schittering verdwenen door de jaren heen of het vele dragen? Geen probleem! Breng deze eens binnen en wees verwonderd wanneer u ze (zo goed) als nieuw terug in ontvangst neemt. Geen tijd om langs te komen? Bekijk 'Juwelen en hun onderhoud' om te zien of u zelf iets kunt ondernemen. Hier bevinden zich ook tips en tricks om de levensduur van uw stuk te verlengen.

RING VERGROTEN OF VERKLEINEN

Is de ring te klein geworden of bang om hem te verliezen omdat hij te groot is? De meeste ringen kunnen aangepast worden in maat door een stukje weg te halen of bij te voegen. Indien dit niet mogelijk is bekijken we samen andere oplossingen.

HERSTELLINGEN

Is er ergens iets los gekomen of versleten? Een stuk dat opnieuw verguld of gerodineerd moet worden? Vindt u dat een steentje wiebelt of is die lieve hond er met je juweel vandoor gegaan? Kom langs zodat ik de schade kan bekijken en deze kan verhelpen.


Aan herstellingen, ringvergrotingen/verkleiningen zijn er altijd risico's verbonden en zaken die fout kunnen lopen. U wordt op voorhand altijd gewaarschuwd over wat er kan mislopen. Aan u steeds de keus of u dan deze herstelling wilt laten uitvoeren of niet. Wanneer er een steen breekt tijdens de uitvoering of er moeten extra zaken worden toegevoegd door slechte kwaliteit van het juweel draait de goudsmid niet op voor de extra kosten.

 

rechterrand
EN NL FR